Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Heippatirallaa!

Sain idean luoda tälläisen sivuston ja ruveta kauppaamaa HALVALLA tatuointimalleja!

Elikkäs suunnittelen täysin ilmaiseksi, eikä sinulla ole ostopakkoa!! Mutta jos kuitenkin tykkäät luonnoksestani, postitan sen sinulle! :>

Mutta jooh.. tässä vähän tietoa minusta:

Olen -94 syntynyt tyttö ja olen rakastanut piirtämistä jo pienestä tytöstä lähtien! Aina kun vaan on ollut mahdollisuus, olen kynä kädessä ja paperi nenän alla :D

kuvaamataidon numeroni on ollut aina 9.. Monet kaverini, tutut ja sukulaiset jotka ovat nähneet piirrustuksiani ovat kehuneet minua ja sanoneet, että sulla on tyttö oikeasti lahjoja!!

HUOM! Olen suunnitellut yhden tatuoinnin elämäni aikana! Sen tein veljelleni hänen pyynnöstään. Se on sellainen tribaali joka menee kättä pitkin.. Veljeni neuvoi minua ja antoi lisöohjeita, kunnes tatuoinnista tuli hänelleen mieluinen! Nyt se on hänellä hakattuna kädessä. : )

Äippä on aina yrittäny houkutella mua sarjakuvapiirtäjäksi:DD Koska niitä piirtelen sillointällöin ja kaikki niistä pitävät.

Tämä kuullostaa hieman itsensä kehuskelusta, mutta eikö se ole vain hyvä asia? Sinä saat halvat ja hyvät tatskamallit suoraan kotiisi!

Monesti tatuoijat ottavat kivasti hintaa tatuoinnin suunnittelusta. + vielä itse tatuoinnin hinta...

Olisin todella iloinen, että joku ottisi yhteyttä ja antaisi minulle ohjeet piirrustuksen suunnitteluun! : ) Vaikka ei sitten ostaisikaan kyseistä luonnosta, mutta on palava halu päästä kokeilemaan!

©2019 SonadorTattoo - suntuubi.com